Предстоящи събития

 • 28 Сеп 2020
  Родителска среща 2 група от 17:30ч. до 18:30ч.

 • 29 Сеп 2020
  Родителска среща 0 група от 17:30ч. до 18:30ч.

 • 30 Сеп 2020
  Родителска среща 4 група от 17:30ч. до 18:30ч.

 • 28 Сеп - 30 Сеп
 • 01 Окт - 03 Окт
 • 02 Окт - 22 Ное
 • Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архив



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Звездно начало на новата учебна година

4.9166666666667 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.92 (12 гласа)
Звездно начало с Частно училище "Малкият принц"

Вдъхновяващо и със самочувствие започна първият учебен ден за Частното училище “Малкият принц”, което през тази учебна година ще отбележи своя 20-годишен юбилей.

20 години заедно създаваме традиция с любов, грижа и всеотдайност за децата! Прекрасен, звезден екип - учениции, учители, родители - с очи, които виждат красотата, сърце, което чувства добротата, дух, който извисява, мисъл, устрем и порив за успех! Щастливи сме, че сме заедно! Благодаря ви, че ви има!”- с тези думи директорката на училището госпожа Татяна Петрова се обърна в началото на празника към всички ученици, учители, родители и гости. Тя с гордост представи историята на училището, поставяйки акцент върху иновациите - най-модерната компютърна лаборатория, многофункционални сензорни екрани във всяка класна стая, виртуални уроци, безжична обвързаност на всички дигитални ресурси на територията на училището и достъп до тях извън него, виртуални класни стаи, система за родителски родителски контрол...



Сценичните изяви на малките принцове и принцеси сътвориха много настроение, усмивки и красота. Споделената радост от постигнатите високи резултати в обучението на децата от Лятното езиково училище за пореден път доказа, че амбицията и трудът на ученици и преподаватели са били успешни- сертификати по английски език към Cambridge University и Trinity College London и сертификати по френски език към Френското министерство на образованието.


Емоцията на ваканционните дни беше пренесена и в първия учебен ден чрез танците и песните на децата от Частно основно училище “Малкият принц”. Специалното поздравително обръщение на началника на ВВМУ “ Н. Й. Вапцаров” капитан I ранг професор д. в. н. Боян Медникаров зарадва всички присъстващи с топлината, доверието и ентусиазма си. Неслучайно ВВМУ е обявено за първата точка от Звездната карта на “Малкият принц”, която в юбилейната 20-та година ще бъде нарисувана с цветовете на изненадата, творчеството, амбицията и съпричастието- ценности, които училището успешно и целенасочено възпитава у своите ученици.

Особено място в празничния концерт имаха най-малките ученици- първокласниците, 20-ти Звезден випуск за Частно езиково училище “Малкият принц”. С песен, питка и мед те поеха към своите класни стаи, където с Ключа на знанието ще откриват непознати светове, но и ще съхранят невидимата нишка на сърцето, която ще ги свързва с истинските неща в живота- любовта, приятелството, доверието и свободата.
До...следващия 15-ти септември!


Звездно начало на новата учебна година - 4.9 out of 5 based on 12 votes