bgzh-CNendekkrutrukuz

Пореден успех за учениците от ЧОУ "Малкият принц"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Пореден успех за учениците от Частно училище "Малкият принц"

Че книгата е все още приятел на децата и може да съжителства с новите технологии, потвърдиха две талантливи момичета от 5 клас в ЧОУ "Малкият принц". {socialbuttons}

Точно в Деня на народните будители бяха обявени резултатите от националния конкурс на Сдружение "За ново образование" на тема "Моята любима книга. Моят любим литературен герой". Първото място в конкурса е за Виктория Пантелеева и Мила Първанова от 5 клас, които направиха клип за своята любима книга "Чарли Чаплин".

Условието на конкурса беше при представянето на книгата и героя да се използват различни IT технологии. Вдъхновени от своя любим герой, Вики и Мила оригинално са представили идеята си и така спечелват ПЪРВОТО място в надпреварата! Този успех беше най- хубавият подарък за училището ни по случай Деня на народните будители.

Постижението на двете петокласнички ни убеждава, че за полета на детското въображение няма граници. Всички се гордеем с тях и очакваме да имат свои последователи.

Радостни сме, че в конкурса участва още един звезден екип от същия клас- Виктория Ковачева и Елина Боянова. Те направиха невероятен клип по мотиви от любимата си книга "Матилда". Поздравления за тяхната артистичност и фантазия!

В конкурсните изяви на четирите момичета от 5 клас за пореден път оживяха посланията на Малкия принц за красивото и доброто. Браво, деца!

Пореден успех за учениците от ЧОУ "Малкият принц" - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога