bgzh-CNendekkrutrukuz

Доброто продължава

02Фев2015

Доброто продължава

 2350  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)
Благотворителна акция на децата от Частно училище "Малкият принц"

Благотворителна акция на децата от Частно училище и детска градина "Малкият принц" продължава и през месец януари. {socialbuttons}

Част от събраните средства по време на коледните базари достигнаха и до нашите нови приятели от Детска психиатрия към УМБАЛ “Св. Марина”.

Много играчки, художествени материали и забавни игри зарадваха децата и екипа на отделението, които ни посрещнаха с усмивки, благодарност и идеи за съвместно сътрудничество.

Ръчно изработената картичка от малките творци ще заеме специално място в къта на приятелите на училището. С трепет беше прието и дарението от детски книги, сред които важно място заемаха множеството екземпляри на "Малкият принц".

С пожелания за здраве и да запазим любовта към доброто се разделихме с новите съмишленици на нашето училище!

Доброто продължава - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога