bgzh-CNendekkrutrukuz

Месец януари с пети клас

03Фев2015
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Месец януари с пети клас в Частно училище "Малкият принц"

Край на годината, край на ваканцията, край на първи учебен срок? Свързано с контролни, оценки, малко тъга по почивните дни... ? Не и за учениците от V клас от училище “Малкият принц”! {socialbuttons}

Месец, изпълнен с вълнуващи проекти, екипна работа, посещения на интересни места… Часовете по френски език през месеца бяха под вкусния надслов “Френски специалитети”. Запознахме се с емблематични френски ястия, начина им на приготвяне, а краят на темата бе повече от чудесен - дегустация!

С усмихнатата си учителка по история и география малките изследователи подготвиха истинско “дърво на зимните празници”. И както топлината събира хората, така и децата неусетно измайсториха заедно не само красива, но и полезна украса на класната си стая.

Да се запознаваш със синоними, омоними, пароними и антоними се оказа забавно, когато учиш в …. Детско-юношеския отдел на Регионалната библиотека. Посещението на петокласниците в библиотеката в часовете по Български език и литература им даде възможност да приложат своите знания за езика на практика и да прекарат заедно незабравими минути в обкръжението на най-големите им помощници - книгите!

Работата по международния проект “Eurobalades” продължава с пълни сили и през зимните месеци. Малко студеното януарско слънце не изплаши младите фотографи, които с много любознание и талантлив фотографски поглед запечатваха историческото и културно наследство на нашия град.

Ех, да си петокласник ….


Месец януари с пети клас - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога