bgzh-CNendekkrutrukuz

Турнир по Петанк

17Мар2015
4.5555555555556 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.56 (9 гласа)
Турнир по Петанк в Частно училище "Малкият принц"

Едно от дългоочакваните събития във франкофонския календар е Турнирът по петанк, който се организира в празничната седмица, посветена на френския език и култура. {socialbuttons}

Учениците от прогимназията се подготвиха старателно за спортното предизвикателство, сформиха отбори и дори лошите метеорологични условия не ги изплашиха. Състезанието протече с много настроение, спортсменска игра и бурни аплодисменти от страна на публиката. Празникът предизвика интерес и в малките представители на Детска градина “Малкия принц” - бъдещи франкофони, които с любопитство се запознаха с новата игра.


Младите дами не отстъпиха по нищо на господата и на финал достигнаха отбори от V и VІ клас - момичета. След изключително оспорвана финална среща, след множество майсторски удари, шампиони на тазгодишното издание на Турнира по петанк са Дебора Симеонова от VІ “а” клас, в екип с Вяра Иванова от VІ “б” клас. Вяра затвърди своета челна позиция от миналата година, когато отново отнесе шампионската титла. Поздравления за най-добрите състезатели днес, поздравления и за отбора, заел ІІ място - Татяна Кокаль и Ния Николова от V клас!
До нови спортни вълшебни моменти, с френски привкус!

Турнир по Петанк - 4.6 out of 5 based on 9 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога