bgzh-CNendekkrutrukuz

Формула на успеха

25Мар2015
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)
СФормула на успеха в Частно училище "Малкият принц"

През изминалата седмица най-малките възпитаници на Частно езиково училище “Малкият принц”-първокласниците, заедно с техните приятели от трети „б” клас, представиха пред своите родители формулата на успеха - работата в екип. {socialbuttons}

В уютната обстановка на хотел “Димят” празникът на грамотността “Стани успешен” се превърна в приключение, което децата преодоляха със завиден ентусиазъм.

Петте отбора с имена “Климент”, “Наум”, “Сава”, “Ангеларий” и “Горазд”, с непрестанната подкрепа на публиката, показаха своите знания за българските празници и обичаи, успяха да разпознаят и подредят безпогрешно стиховете на “Аз съм българче” и разгадаха интересните въпроси по правопис,подготвени им от техните учители. Участниците демонстрираха своя светкавичен ум и реакция, доказвайки,че комбинацията от действия и качества води до мигновен успех. В забавните междучасия състезателите се надпреварваха в казване на скоропоговорка, отговаряха на интересни и забавни предизвикателства и приветстваха настъпващата пролет с песни и танци.

С усмивки на лицата и грейнали очи в края на играта децата получиха читателски дневници, в които да описват преживяванията и емоцията, с която ги дарява всяка прочетена книга. Първокласниците взеха нетърпеливо в ръце за пръв път и своите читанки, които ще ги отведат на различни планети и ще ги запознаят с много нови герои. В духа на традициите, под звуците на право хоро, всички отбори доказаха, че пътят към успеха се само един и се върви ръка за ръка с приятел.

Формула на успеха - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога