bgzh-CNenrutruk

Пролетен концерт в Мол Варна

4.1428571428571 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.14 (7 гласа)
Пролетен концерт в Мол Варна с Частно училище "Малкият принц"

С много настроение открихме "Седмицата на детската книга и изкуства за деца" в Мол Варна, гр. Варна {socialbuttons}

В празнична обстановка деца от първи до пети клас на Частно училище "Малкият принц" завладяха специално подготвената за тържеството сцена.

Децата винаги търсят веселието и слънчевите усмивки - това излъчваха и танцьорите от Балет “Малкият принц” - носител на първа награда на Празника на модерния балет - гр. Варна, второ, трето място и специалния приз за хореография в националния фестивал “Магията на танца”- гр. Шумен и бронзов медал от междунаридния арт фестивал в Прага.


“Ние събудихме кладенеца и той пее … “ - радва се звездният герой на Екзюпери. Пеят и веселите деца от училището и Вокална група “Малкият принц” - носител на първа награда в националния конкурс “Сладкопойна чучулига” - гр. Бургас, трето място в конкурса “Морско конче” - гр. Варна и бронзов медал на арт фестивала в Прага. Публиката силно аплодира и прекрасните изпълнения на Анна-Мария Мирославова от 4А клас, Нора Караславов и Мойра Янкова от 4Б клас.

Със соловите изпълнения на Петя Ризова от 4А клас, Леа Райкова и Виктория Пантелееваот от 5 клас децата ни докоснаха до магията на танцовото изкуство.С празничен концерт открихме "Седмица на детската книга и изкуства за деца" в Mall Varna с Малкият принц

Posted by Малкият принц on Monday, 30 March 2015
Пролетен концерт в Мол Варна - 4.1 out of 5 based on 7 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога