bgzh-CNendekkrutrukuz

Великденски крос във Варна

4.8 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.80 (5 гласа)
Великденски крос с Частно училище "Малкият принц"

Децата от училище “Малкият принц” финишираха първи на Великденски лекоатлетичски крос - Варна! {socialbuttons}

За десета поредна година във Варна се проведе Великденски лекоатлетичски крос под наслов “Великден с децата на Варна”.

Морската градина пред сцена “Раковина” събра стотици варненски ученици, желаещи благородно да премерят сили в прекрасната инициатива, организирана от Великопреславската митрополия, Община Варна, Олимпийски клуб и Детски общински център.

Децата от училище “Малкият принц” нямаха търпение да покажат спортните си умения и спортменския си дух в надпревара с над 300 ученици от повече от 20 училища от Варненска област.

С гордост първи във възрастовата си група финишира Павел Павлов, а второто място грабна Павлин Надворни ученици от IV”а” клас. В следващата възрастова група първенец стана Виктория Пантелеева от V клас, Татяна Кокаль пресече финалната линия трета, а останалите ни участници се класираха в челните места.


Поздравления за всички участници от училище “Малкият принц”, които играят в училищните школи по баскетбол и волейбол и за пореден път изпълниха с гордост сърцата ни със своите спортни успехи!

Великденски крос във Варна - 4.8 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога