bgzh-CNendekkrutrukuz

Резултати от състезания в основен курс

4.25 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.25 (4 гласа)
Резултати от състезания в основен курс в Частно училище "Малкият принц"

В юбилейната 2015 г. малките ученици от I-IV клас разкриват ярката си индивидуалност, талант и учебни постижения, като участват в поредица регионални и национални състезания по Български език и литература, Математика, Човекът и природата, Човекът и обществото, Чужди езици (английски, немски и руски) и Изобразително изкуство. {socialbuttons}

За изминалите месеци над 70 деца от начален курс взеха участие в състезания към Съюза на българските начални учители (СБНУ), състезание „Любословие“ към Съюза на учителите филолози, Коледното математическо състезание, Европейско кенгуру. Резултатите им са впечатляващи!

В езиковото състезание "Аз общувам с Европа" първокласниците се включиха наравно с учениците от втори клас и постигнаха максимални резултати.

Аплодисменти за нашите финалисти!

Резултати от състезания в основен курс - 4.3 out of 5 based on 4 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога