bgzh-CNendekkrutrukuz

Проектна среща "Евроразходки"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Проектна среща "Евроразходки" в Частно училище "Малкият принц"

Млади европейци по международния проект “Евроразходки” се срещнаха в Тенерифе, Испания в работна среща. {socialbuttons}

В периода 3-9 май 2015 г. се проведе работна среща по програма “Еразъм +” в Тенерифе, Испания с участието на деветте страни - участнички по проекта “Евроразходки”.

Целта на визитата бе отчет на свършената проектна работа през годината - представяне и разпространение на финалните продукти - интернет сайтове, приложение за мобилни апарати, брошури, виртуална галерия и др.


Присъстваха ученици и учители от всички страни - партньори, като общо групата наброяваше повече от 100 участника. Испанските домакини от Пуерто де ла Круз бяха подготвили разнообразна богата културна програма - посещения на музеи, разходки из града, паркове и плажове. Един от най-интересните маршрути се състоя в Националния парк Ел Тейде, където участниците имаха възможност да се насладят на острова в подножието на най-високата точка в цяла Испания - вулкана Ел Тейде (3718 м).


На връх светлия Гергьовден българската делегация от Частно езиково училище “Малкият принц” изненада своите партньори с представяне на празника, облечена в национални носии и естествено, поведе българско право хоро.

Проектната среща завърши със спортни занимания на открито - традиционните испански игри “гимкана”. Истински европейски празник се проведе в навечерието на Деня на Европа - 9 май, когато всички делегации демонстрираха свои национални танци и така затвърдиха усещането за общия европейски дух и приятелство в проекта “Евроразходки”.

Проектна среща "Евроразходки" - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога