• Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Франкофонски проект "Трансфронталиер"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Франкофонски проект "Трансфронталиер" с Частно училище "Малкият принц"

Варна бе домакин на поредното издание на международния франкофонски проект “Трансфронталиер”

За поредна година училище “Малкият принц” бе част от международния франкофонски проект “Трансфронталиер”, който събира деца от Франция, Белгия и България всяка година. Истински празник на спортсменството и френския език се проведе в Морската градина. В него се включиха четири варненски училища, както и специалните ни гости от френските градове Вилньов д’Аск, Орши, както и белгийския град Турне.

Община Варна посрещна чуждестранните делегации, като им подготви изключително богата и разнообразна културна програма през целия едноседмичен престой. Заключителното проектно събитие бе “мини” детска олимпиада, в която децата благородно премериха сили в дисциплините теглене на въже, щафетни игри и народна топка. Очакван от всички бе маратона, в който се включиха всички ученици, водени от президента на прокта г-н Фарид Укаид. Ден, изпълнен с емоции, спортни вълнения и нови приятелства!
До следващата франкофонска среща догодина в град Турне, Белгия!


Франкофонски проект "Трансфронталиер" - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Подобни събития