bgzh-CNendekkrutrukuz

1-ви юни е най-веселият ден от годината

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 глас)
Лятно училище "Малкият принц"

В първия празничен ден на месец юни беше поставено началото на чудните игри, сбъдването на детските мечти и желания с Лятното училище „Малкият принц“ {socialbuttons}

На 1-ви юни се проведе празникът на най-святото и невинно създание на планетата - детето.

Лятното ни училище  отпътува към света на животните в зоопарка.

Децата наблюдаваха чудните игри на маймуните, отговаряха на любопитни въпроси, проучваха, беседваха и обсъждаха. След това с тебешир в ръка, участваха в конкурс "Нарисувай любимото си животно".

Щастливи сме да споделим, че две деца от нашата група спечелиха първи награди и страхотни подаръци. Също така участвахме и във викторина, в която малките ни любознайковци спечелиха много вкусни награди. На финал не пропуснахме да поздравим нашата лъвска рожба "Малкият принц". Малкото лъвче изглеждаше щастливо в празничния ден. Не забравихме да му обещаем, че ще го посетим скоро пак.

Вижте брошурата

1-ви юни е най-веселият ден от годината - 5.0 out of 5 based on 1 vote

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога