bgzh-CNendekkrutrukuz

Лятното приключение започна

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Лятното приключение започна с Частно училище "Малкият принц"

"Знам и мога, питам и отговарям, искам и постигам" бяха отправни точки за активностите с деца през изминалата седмица от Лятното училище. {socialbuttons}

Всички задружно плуваха, играха тенис и се наслаждаваха отблизо на конете/ в часовете за езда/. Хартията бе материал, който "оживяваше" в ръцете на искащите и постигащите деца. Класическата музика съпътстваше техните дни, а игрите /"Детективи", "Асоциации", "Познай кой съм" и други/ бяха незаменима част от програмата.

Усмивките, новите приятелства, положителните емоции вълнуваха всяко дете през изминалата седмица. Остават новите очаквания за следващите мигове с Частно езиково училище "Малкият принц".


Вижте брошурата

Лятното приключение започна - 5.0 out of 5 based on 2 votes

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога