bgzh-CNendekkrutrukuz

Засади дърво за мир

04Ное2015
4.6363636363636 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.64 (11 гласа)
Засади дърво за мир в Частно училище "Малкият принц"

Частно езиково училище “Малкият принц” се включи в инициативата “Засади дърво за мир”, по повод Световния ден на мира на ООН.

{socialbuttons}

Събитието е планирано и организирано от представителите на Екоучилище “Малкият принц”, носител на зелен флаг. Активно и ентусиазирано в еко-кампанията се включиха деца и ученици от 6 до 18 годишна възраст - най-големите - гимназистите оформиха дупките за фиданките, а най-малките от детската градина, поляха дърветата с водичка.

Амбицията на организаторите от Програма “Учим за гората“ /LEAF/ и ENO-Околна среда онлайн е до 2017 година да бъдат засадени 100 млн. дървета. От стартирането на кампанията през 2004 година до момента са засадени 18 млн. дървета През изминалата година над 5000 училища в 132 държави са засадили 600 000 дървета при тази инициатива. Вярваме, че тази година ще бъде дори по-успешна!

Засади дърво за мир - 4.6 out of 5 based on 11 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога