Със заповед на Кмета на Община Варна учебните занятия се преустановяват от утре, 22 януари (вторник) до 29 януари (вторник) - включително. Детската градина ще работи с непроменено работно време.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Есенен салон на изкуствата

19Ное2015
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Есенен салон на изкуствата в Частно училище "Малкият принц"

С изкуството на думите, танца, музиката и фотообектива ученици от “Малкият принц” и гимназия “Екзюпери” събраха в концертната зала на Радио Варна своите близки и приятели, за да отбележат наближаващия празник на християнското семейство.

Есенният салон на изкуствата тази година бе свързан с темата за семейството и семейните ценности. Всички се насладиха на невероятните изпълнения на пиано от Александър Русев, Соня Василенко, Маги Кастро и Ариана Ансари. С магията на танца въздействаха невероятните танцьори от балет “Малкият принц”. Музикалната феерия бе допълнена от песните на Мойра, Наталия и Мина, а градусът на настроението вдигна изпълнението на перкусии на Мила Първанова и Виктория Пантелеева в съчетания с великолепния глас на Александра Спасова. Публиката имаше въможност да чуе творческите текстове на Симона Русева, Наталия Ярева, Соня Василенко, Петя Ризова и Кристиан Игнатов. Специално място в празника получи и фотографското изкуство с представяне на впечатляващите творби на Полина Иванова и Зорница Дудоленска.

Разбира се, учениците имаха и скъпи гости. С акробатичен рокендрол ги поздравиха момичетата от Формация девойки за акробатичен рокендрол “Стар денс”. С емоциално слово и с невероятни стихове, приветствие към всички присъстващи направи госпожа Елица Виденова, директор на Радио Варна. В края на събитието получихме и света благословия от отец Дончо, свещеник в църквата “Св. Атанасий”.
Нека всички съхраним в сърцата си вярата, надеждата и любовта, които първо сме получили в семейството!
Честит празник!

Есенен салон на изкуствата - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Подобни събития