bgzh-CNendekkrutrukuz

"Българският път" в "Малкият принц"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Българският път в Частно училище "Малкият принц"

Приключването на първия учебен срок и връчването на срочни номинации за петокласниците премина изключително вълнуващо.

{socialbuttons}

Освен традиционните емоции около обявяването на отличниците, връчване на грамоти за успех, похвални и сигнални писма до родителите, учениците от Vа и Vб клас имаха възможност да се срещнат с гост - презентатора на IТ Гимнзия “Екзюпери” - Даниел Богдански.

Двнадесетокласникът от ПГ “Ген. Заимов” - Сопот, който стана изключително популярен с филма си “Българският път - Ти какво направи за България днес?” взе участие в тържествената церемония и проведе оживена дискусия с децата. За българските корени и пътят на тяхното съхраняване, за личния принос на всеки от нас, за ролята на образованието в живота на младите, за необходимостта от истински ценности - това бяха част от темите, които гостът и петокласниците оживено дискутираха. Даниел се възхити на искрените и мъдри въпроси, които му задаваха децата. Той сподели с тях, че човек трябва да познава родната си история и да дава всичко от себе си, когато реализира своите цели, защото българският път е история и настояще, изпитания и победи, родолюбие и гражданска активност. В патриотичен дух прозвуча и Вазовото стихотворение “Родната реч”, в изпълнение на Калояна и Карина, а на финала Даниел направи подарък на петокласниците - книжка с комикси, отразяващи най-важни моменти от ...българският път.

"Българският път" в "Малкият принц" - 5.0 out of 5 based on 6 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога