• Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

"Българският път" в "Малкият принц"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Българският път в Частно училище "Малкият принц"

Приключването на първия учебен срок и връчването на срочни номинации за петокласниците премина изключително вълнуващо.

Освен традиционните емоции около обявяването на отличниците, връчване на грамоти за успех, похвални и сигнални писма до родителите, учениците от Vа и Vб клас имаха възможност да се срещнат с гост - презентатора на IТ Гимнзия “Екзюпери” - Даниел Богдански.

Двнадесетокласникът от ПГ “Ген. Заимов” - Сопот, който стана изключително популярен с филма си “Българският път - Ти какво направи за България днес?” взе участие в тържествената церемония и проведе оживена дискусия с децата. За българските корени и пътят на тяхното съхраняване, за личния принос на всеки от нас, за ролята на образованието в живота на младите, за необходимостта от истински ценности - това бяха част от темите, които гостът и петокласниците оживено дискутираха. Даниел се възхити на искрените и мъдри въпроси, които му задаваха децата. Той сподели с тях, че човек трябва да познава родната си история и да дава всичко от себе си, когато реализира своите цели, защото българският път е история и настояще, изпитания и победи, родолюбие и гражданска активност. В патриотичен дух прозвуча и Вазовото стихотворение “Родната реч”, в изпълнение на Калояна и Карина, а на финала Даниел направи подарък на петокласниците - книжка с комикси, отразяващи най-важни моменти от ...българският път.

"Българският път" в "Малкият принц" - 5.0 out of 5 based on 6 votes

Подобни събития

Предстоящи събития

 • 20 Ное 2019
  Беседа с Отец Дончо по случай Деня на християнското семейство от 16:00ч. до 16:30ч.

  Учениците от IV клас и техните семейства са добре дошли в Храм Свети Атанасий.

 • 21 Ное 2019
  Ден на християнското семейство Цял ден

  Въведение Богородично.

 • 26 Ное 2019
  Спортен празник с детска градина "Малкият принц" от 10:30ч. до 11:00ч.

  Спортен празник по случай Деня на християнското семейство

 • 20 Ное - 26 Ное
 • 21 Дек - 06 Фев