Със заповед на Кмета на Община Варна учебните занятия се преустановяват от утре, 22 януари (вторник) до 29 януари (вторник) - включително. Детската градина ще работи с непроменено работно време.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Национална конференция на Екоучилища

4.5 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.50 (6 гласа)
Национална конференция на Екоучилища с участие на Частно училище и детска градина "Малкият принц"

Национална конференция по програми “Екоучилища” и “Учим за гората” се проведе на в гр.Бургас

На 29 и 30 януари представители на Детска градина и Училище “Малкият принц” взеха участие във форума, представиха работата си по еко проектите през изминалите две години и така защитиха още веднъж приза “Зелен флаг”, на който са носители.

На събитието, което се провежда на всеки две години и събира участници от цяла България, бяха представени текущи и бъдещи проекти. През месец ноември третокласниците от училище “Малкият принц” взеха участие в националния конкурс “Защитени видове в моя роден край” и на събитието тяхната презентация получи много висока оценка и сертификат за участие.

От тази година училището и детската градина се включват активно и в програмата “Учим за гората” - “Гората и водата”, която ще даде възможност на малки и големи да опознаят и научат повече за гората, водата и грижата за тях. С благодарност към главните организатори на събитието: г-жа Петя Йорданова - национален координатор по програма “Екоучилища” и г-н Станимир Георгиев - председател на Българско дружество “Син флаг”.


Национална конференция на Екоучилища - 4.5 out of 5 based on 6 votes

Подобни събития