bgzh-CNendekkrutrukuz

Национална конференция на Екоучилища

4.5 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.50 (6 гласа)
Национална конференция на Екоучилища с участие на Частно училище и детска градина "Малкият принц"

Национална конференция по програми “Екоучилища” и “Учим за гората” се проведе на в гр.Бургас

{socialbuttons}

На 29 и 30 януари представители на Детска градина и Училище “Малкият принц” взеха участие във форума, представиха работата си по еко проектите през изминалите две години и така защитиха още веднъж приза “Зелен флаг”, на който са носители.

На събитието, което се провежда на всеки две години и събира участници от цяла България, бяха представени текущи и бъдещи проекти. През месец ноември третокласниците от училище “Малкият принц” взеха участие в националния конкурс “Защитени видове в моя роден край” и на събитието тяхната презентация получи много висока оценка и сертификат за участие.

От тази година училището и детската градина се включват активно и в програмата “Учим за гората” - “Гората и водата”, която ще даде възможност на малки и големи да опознаят и научат повече за гората, водата и грижата за тях. С благодарност към главните организатори на събитието: г-жа Петя Йорданова - национален координатор по програма “Екоучилища” и г-н Станимир Георгиев - председател на Българско дружество “Син флаг”.


Национална конференция на Екоучилища - 4.5 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога