bgzh-CNendekkrutrukuz

Празник на буквите

29Фев2016

Празник на буквите

 8780  

4.5 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.50 (6 гласа)
Празник на буквите в Частно училище и детска градина "Малкият принц"

Празникът на буквите „Вече сме грамотни” остави силни емоции и палитра от незабравими мигове у първокласниците от Частно езиково училище „Малкият принц”.

{socialbuttons}

Забавните игри с букви, срички, думи, изречения и текст бяха предизвикателство за ума, а изненадата - среща с Буквалан – доказателство за упоритостта, куража и свободолюбивия дух на грамотните ученици. Децата изпитаха най-силни емоции, когато работиха в екип със своите родители и поеха с вълнение първата си книга – Читанката. Старателното четене и писане са ключ към познанието, който вече притежават нашите първокласници. С широко отворени очи, креативен ум и добри сърца те вече са готови за творчески предизвикателства.

Браво, мили деца!
Успех по пътя на знанието!
Пожелаваме ви смелостта - да опитвате и да не се отказвате, дързостта – да работите и да успявате, волята и характера - да реализирате своите най-съкровени мечти!
С вас са хората, които най-много ви обичат и подкрепят – вашите родители и учители. Гордеем се и вярваме във вас!
Знаем, че можем и създаваме личности на успеха заедно!

Празник на буквите с първите ни класове

Posted by Малкият принц on Saturday, 27 February 2016
Празник на буквите - 4.5 out of 5 based on 6 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога