bgzh-CNendekkrutrukuz

Животът и делото на Апостола

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Творчески конкурс, посветен на 143 години от гибелта на Апостола в Частно училище "Малкият принц"

Творчески конкурс, посветен на 143 години от гибелта на Апостола, бе организиран от Ученическия парламент към училище “Малкият принц” {socialbuttons}

В навечерието на националния празник на България бяха обявени резултатите от проведения конкурс “Животът и делото на Апостола”. Учениците от І до VІІ клас демонстрираха своето родолюбие в различни творчески категории - есе, стихотворение, рисунка, постер.

Вдъхновени от идеята на Левски: “Дела трябват, а не думи”, малките творци направиха творческа интерпретация на живота и великото дело на Апостола на свободата. Специална изложба бе подредена във фоайето на училището, за да напомня за живота и саможертвата на Васил Левски и да вдъхновява за нови, големи подвизи в името на България.

Журито, съставено от представители на Ученическия парламент, отдели специално внимание на всяка от творбите и оцени достойнствата им.

Ето и класирането:
І място - Елена Джурова, І “б” клас
ІІ място - Аделина Савова, ІV “б” клас
ІІІ място -Александра Райкова, ІV “б” клас; Мина и Димитър Лазарови - ІІІ “а” и VІ клас
Специални награди бяха присъдени на Елица Станиславова и Никола Христов от ІV “а” клас. С благодарност за участието в патриотичната инициатива към всички малки и големи творци от училище “Малкият принц”!
Честит празник, България!


Животът и делото на Апостола - 5.0 out of 5 based on 6 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога