bgzh-CNendekkrutrukuz

Кастинг "Малкият принц търси талант"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Малкият принц търси талант в Частно училище "Малкият принц"

В първи кръг на музикално-танцовия конкурс „Малкият принц търси талант“ се явиха над 40 деца от първи до седми клас. {socialbuttons}

Критичното жури бе впечатлено от талантливите изпълнения на учениците. В оспорвана конкуренция, с много емоция, хъс и оригинални изяви, участниците представиха песни на френски, руски, испански, английски, немски и български език.

Очаквайте втори кръг на 22 март от 13:30 часа, в който участниците ще трябва задължително да се изяват с песен или танц на популярна българска песен.

Кастинг "Малкият принц търси талант" - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога