bgzh-CNendekkrutrukuz

LEGO роботика

19Мар2016

LEGO роботика

 3074  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (7 гласа)
LEGO роботика в Частно училище "Малкият принц"

Учениците от школата по Информатика към Частно училище "Малкият принц" навлязоха успешно в света на роботиката. {socialbuttons}

Забавлявайки се с познатите и обичани LEGO елементи, дори второкласниците неусетно придобиват умения за работа с компютър и съответната периферия и надграждат знанията си за програмиране, получени в Scratch.

Основателно професор Mitch Resnick от MIT Media Lab подчертава, че "LEGO е отлична платформа за усвояване на ключовите умения на 21ви век - STEM /Science, Technology, Engineering, Mathematics/".

LEGO роботика - 5.0 out of 5 based on 7 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога