bgzh-CNendekkrutrukuz

Рекорден брой участници в празника на логическото мислене

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (10 гласа)
Десетото Математическо състезание "Малкият принц"

Десетото Математическо състезание „Малкият принц“ се проведе в съботния ден на 16 април. {socialbuttons}

В юбилейното издание се включиха над 300 деца от подготвителни групи, а заедно с учениците от I до IV клас, общият брой на регистрираните достигна 548. В тазгодишното състезание се явиха участници от Варна и областта - Аксаково, Белослав, Вълчи дол, Тополи; от Добрич, Търговище, София и голяма група участници от Бургас.

С много усмивки, песни, танци и слънчеви емоции стартира празникът на математиката за най-малките състезатели. Специален поздрав за тях и родителите им, отправиха децата от вокална група "Малкият принц". За да покажат креативност, логическо мислене и творчески способности, децата от Подготвителни групи/класове имаха на разположение 60 минути, а учениците - 90. Най-бързият състезател се оказа първокласничката Снежана Гочева, приключвайки за рекордните 27 минути. На финала всеки състезател си тръгна с удостоверение за участие и покана за нови срещи в Лятно училище "Малкият принц".

Задачите и отговорите можете да видите тук:

Задачи и отговори на подготвителен клас
Задачи и отговори на първи клас
Задачи и отговори на втори клас
Задачи и отговори на трети клас
Задачи и отговори на четвърти клас

Рекорден брой участници в празника на логическото мислене - 5.0 out of 5 based on 10 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога