bgzh-CNendekkrutrukuz

Доброто у човека

11Юли2016
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Доброто у човека - Частно Училище "Малкият принц"

“Бъди промяната, която искаш да видиш в света!” (Махатма Ганди)

{socialbuttons}

Антонио Христов от VI клас на Частно езиково училище “Малкият принц” се включи в Благотворителния конкурс.

Творбата на Тони “Моето голямо австралийско пътешествие” бе поместена в литературния алманах, издаден от Сдружението на писателите - Варна. Благородната постъпка, достойна за възхищение, ще спомогне събирането на средства за лечение на варненски учител. Ето част от пътеписа на Тони:
“Човешката любознателност е повела хората към дълбоките пещеи и високите върхове, а също така и към дълбините на човешката душа. Какво е добро и зло, как може да ги разчетем в света, сътворен от една общност, от един народ. Аз също, воден от копнежа да видя нови земи и хора, посрещнах с неописуемо вълнение предстоящото си пътуване към Австралия. Искам да открия с моя разказ тази необикновена земя пред всички любознателни хора - един прекрасен свят, сътворен с любов, доброта и отговорност пред другия до теб.
(...)
Довиждане, Австралия! Вярвам, че това не е първата и последната ни среща. Сърцето винаги трябва да следва мечтите, а моята мечта е да откривам прекрасното и доброто в света.”

Поздравления, Тони, за уменията ти на разказвач, но най-вече - за благородния жест, с който за пореден път доказа, че носиш едно голямо сърце, пълно с доброта и грижа за нуждаещите се!

Доброто у човека - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога