Фирмата за производство на училищните униформи на ЧЕУ и ДГ "Малкият принц" е с нов адрес. Вижте тук

Предстоящи събития

 • 14 Юли 2020
  Cambridge Young Learners Exam - Starters, Movers, Flyers Цял ден

 • 09 Авг 2020
  Летен спортен лагер от 00:00ч. до 00:00ч.

 • 01 Сеп 2020
  Откриване на учебната година в Частна детска градина "Малкият принц" от 08:00ч. до 18:00ч.

 • 14 Юли - 01 Сеп
 • 06 Сеп - 15 Сеп
 • Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Летен спортен лагер "Малкият принц" - Пампорово

4.75 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.75 (8 гласа)
Изследователска експедиция - Частно Училище "Малкият принц"

Вълнуващи и екстремни преживявания за учениците от училище “Малкият принц”.

За поредна година се проведе спортен летен лагер за всички, влюбени в приключенията и екстремните преживявания. Родопите приютиха в своята магическа прегръдка малките и големи изследователи, дръзнали да преживеят незабравими дни чрез спорт, откривателства и споделените мигове с приятели.

Град Смолян разкри своята красота пред малките търсачи, а чрез посещението в планетариума ги поведе из необятната вселена и полет сред звездите. Малките приключенци посетиха пещерата Ухловица и съвсем не се притесниха от близо 350 стъпала, които ги отведоха в красотите на земните недра. Изкачването на изкуствена стена, въженият парк и разходката по еко пътека “Невястата” допълниха уникалните изживявания на децата и ги изправиха пред нови предизвикателства. Съвсем като истински планинари малките изследователи покориха връх Снежанка, а връщането с лифта се оказа вълнуващо за всички, с гледки, спиращи дъха. Изживяването в язовир “Цанков камък” изпробва екипните взаимоотношения и издръжливост на децата чрез плаване с рафтове и канута. Последната вечер в планината бе специална - опъване на палатка, приготвяне на храна на открито и безброй нови емоции. Всяка вечер бе забавна и вълнуваща с авторска анимация, музика и дискотека, Пижамено парти, маскен бал, вечер на талантите …

Лагерът бе закрит традиционно с пускане на летящ фенер - символ на приятелството и споделените мигове по време на лагера.

Летен спортен лагер "Малкият принц" - Пампорово - 4.8 out of 5 based on 8 votes

Подобни събития