bgzh-CNendekkrutrukuz

Ученическа екскурзия "Шерба" 2016

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Шерба 2016  - Частно Училище "Малкият принц"

Традиционната ученическа екскурзия за децата от прогимназията в края на месец октомври отново ги отведе в приказната еко местност “Шерба".

{socialbuttons}

С приповдигнато настроение, с много песни и смях, учениците от 5, 6 и 7 клас на училище “Малкият принц” пристигнаха в еко-комплекс Шерба в късния следобед. След кратка разходка сред гората до бункера, настъпи дългоочакваният момент, когато множество вещици, зомбита, терористи и фантастични герои отново гониха злите духове в навечерието на Вси светии. Децата си припомниха корените на празника и разгадаха смисъла и произхода на символите на Хелоуин. С много артистичност и креативни идеи учениците представиха своите страховити костюми и всички се включиха с ентусиазъм в традиционните за празника състезания за най-страшна/смешна тиква - този път нарисувана, и ‘bobbing for apples’ - ловене на ябълки с уста от съд с вода. Танци, усмивки и добро настроение съпътстваха учениците през цялата вечер! Кулминацията беше запалването на лагерния огън и игрите под звездното небе.

Ученическа екскурзия "Шерба" 2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога