bgzh-CNendekkrutrukuz

Нашият дом

21Ное2016

Нашият дом

 1827  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Нашият дом - Частно Училище "Малкият принц"

Ученици, родители и учители от прогимназията споделиха светлия празник - Ден на християнското семейство.

{socialbuttons}

Въведение Богородично е традиционен празник в календара на училище “Малкият принц”. На този ден деца, родители и учители отбелязват християнския празник, посветен на изконните семейни ценности - любов, доброта и уважение. И тази година, на този ден, училищните врати бяха широко отворени за семействата на нашите ученици - съмишленици във философията и ценностите на “Малкият принц”. С много любов, топлота и изненади децата посрещната своите родители. Подготвените игри и семейни предизвикателства превърнаха този ден в истински празник, в който всички си припомнихме, че любовта, усмивката и разбирателството са основите на християнското семейство.

Честит празник, мили приятели! Бъдете здрави и нека топлотата и добротата са вечни гости във Вашия дом!

Нашият дом - 5.0 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога