bgzh-CNendekkrutrukuz

Да се храним разумно

29Ное2016
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)

Поредно предизвикателство за учениците от прогимназията предлага програма “Екоучилища”

{socialbuttons}

Частно езиково училище е носител на Зелен флаг по програмата “Екоучилища” вече трета поредна година. Целта е организация и провеждане на еко иницативи в различни области - намаляване на отпадъците, пестене на енергия и др. През настоящата учебна година учениците от прогимназията са изправени пред ново предизвикателство - темата за храненето.

Проектът “Да се храним разумно” е разработен от Комисията за устойчиво развитие към Европейския съюз, съвместно с “Екоучилища” - България и Дружество “Син флаг” в партньорство с още осем европейски държави. В проектния период децата изследват с какво и как се хранят - количество, качество и произход на храната, като целта е да се обърне внимание на разумното хранене. Предвидените проектни дейности са преглед на храната в училище, в семейна среда, както и набелязване на проблемни въпроси, които да бъдат разработени от децата и те да им се дадат разрешения.
Пожелаваме успешна и разумна работа на целия екип - учители и ученици!

Да се храним разумно - 5.0 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога