Предстоящи събития

 • 28 Сеп 2020
  Родителска среща 2 група от 17:30ч. до 18:30ч.

 • 29 Сеп 2020
  Родителска среща 0 група от 17:30ч. до 18:30ч.

 • 30 Сеп 2020
  Родителска среща 4 група от 17:30ч. до 18:30ч.

 • 28 Сеп - 30 Сеп
 • 01 Окт - 03 Окт
 • 02 Окт - 22 Ное
 • Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

LAN PARTY School Editon 2016

20Дек2016

LAN PARTY School Editon 2016

 1997  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)

Теоретична практика и празник на технологиите във Варна

“Мислиш, че си най-добрия?! Ела и го докажи...” това е мотото, под което ще се проведе LAN Party School Edition - най-очакваното IT събитие във Варна сред ученици от частно езиково училище “Малкият принц” и гимназистите от варненската Частна гимназия по софтуерни и хардуерни науки “Антоан дьо Сент-Екзюпери”.

Датата е 23 декември, а предизвикателството в това партньорство е голямо - изпълнение на едно от сложните технически-комплексно приключения в света на компютърните технологии.

Асемблиране в LAN PARTY SE - Частно училище "Малкият принц"

Регистрацията предоставя възможност на всички участници да се запознаят с правилата, регламентите и предварително обявените конкурси, в които могат да вземат участие.

За 11-та поредна година LAN Party School Edition отново цели забавление в технологична среда. Желанието е да се покажат възможностите на участниците по техни инициативи в различни конкурси, състезания и презентации.

Семинарна част в LAN PARTY SE - Частно училище "Малкият принц"

За поредна година са поканени интересни лектори в различни области. Между тях са и бивши възпитаници на гимназията, които са намерили професионално развитие. Тази година поканата ни прие Реми Битауи, която от години работи във филмовата индустрия в сферата на визуалните ефекти.

Вече получените първи регистрации и дигитални разработки дават заявка за силна конкуренци в състезанието по асемблиране на компютърни компоненти и представянето на дигитални проекти разработени от гимназисти.

Игри на LAN PARTY SE - Частно училище "Малкият принц"

Най-бързо развиващата се индустрия е винаги част от вълнуващи преживявания в LAN Party School Edition. Компютърните игри ни потапят в своите сложни куестове и ни предоставя начин посредством, който отпочиваме или се вдъхновяваме за следващите двуизмерни, триизмерни или стереоскопични проекти, които ни очакват.

Игри на LAN PARTY SE - Частно училище "Малкият принц"
Пожелаваме си весели и полезни часове!

LAN Party School Edition Team
LAN PARTY School Editon 2016 - 5.0 out of 5 based on 3 votes