bgzh-CNendekkrutrukuz

Коледен спортен празник

27Дек2016
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Коледен спортен празник - Частно училище "Малкият принц"

С много настроение, положителни емоции и динамика премина Коледният семеен спортен празник на Частно езиково училище “Малкият принц”.

Зала “Младост” в Двореца на културата и спорта събра деца и родители в очакване на забавни спортни игри и изненади. След националния химн и олимпийската клетва, спазихме принципа “Най-важното нещо в живота е не триумфа, а битката; важното е не да си победил, а да си се борил добре“.
Разделени в четири отбора, малки и големи се състезаваха в пълен синхрон и fair play. Занимателните щафетни игри “Зимни приключения”, “Празничен кейк” и “Коледен слалом” стимулираха участниците в оспорваната надпревара да демонстрират бързина, сила и ловкост.

Спортното събитие завърши с любимата на всички поколения игра “Народна топка”. Крайни победители в турнира се оказаха спортсменският дух, веселото празнично настроение, чувството за единение, радост и благодарност от щастливите споделени моменти заедно - деца, родители, учители.
Весели празници!

Коледен спортен празник - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога