Със заповед на Кмета на Община Варна учебните занятия се преустановяват от утре, 22 януари (вторник) до 29 януари (вторник) - включително. Детската градина ще работи с непроменено работно време.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Частичка светлина

01Фев2017

Частичка светлина

 720  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Частичка светлина - Частно училище "Малкият принц"

Първите дарения от събраните средства по време на Благотворителните коледни базари достигнаха до малките пациенти на УМБАЛ “Св. Марина”.

Представители на Частно езиково училище и детска градина “Малкият принц” посетиха Педиатричното отделение на варненската болница “Св. Марина” и лично занесоха дарения, събрани по време на Благотворителните коледни базари. От събраните средства по време на благородната инициатива бяха закупени два климатика, които ще направят престоя на малките пациенти в Педиатричното отделение малко по-комфортен. Специални благодарности на хипермаркет “Практикер”, които безплатно ще направят монтаж на техниката и така ще се включат в благотворителната инициатива.

Благодарение на усилията на всички - от малките дечица от детската градина до големите гимназисти, по време на коледната инициатива бяха събрани над 200 детски книжки. Книжките вече са подредени в библиотеката на болничното отделение и от тях могат да се възползват малките пациенти и техните придружители. Представителите на Ученическия парламент бяха посрещнати лично от проф. Йотова - завеждащ Педиатричното отделение, която им благодари сърдечно за благородния жест, а след това запозна учениците с дейността на болницата. Децата се запознаха с някои от малките пациенти, говориха с тях, дадоха им кураж, дори им прочетоха приказки. А може би някои от тях ще се върнат там вече като лекари, за да даряват грижа, любов, доброта - това, което са намерили те самите като малки в “Малкият принц”...

Мили приятели, благодарим Ви за това, че и тази година заедно направихме живота на българските деца малко по-добър, малко по-светъл, малко по-красив!

Частичка светлина - 5.0 out of 5 based on 6 votes

Подобни събития