bgzh-CNendekkrutrukuz

Езикови сертификати в училище “Малкият принц”

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Езикови сертификати - Частно училище "Малкият принц"

20 април 2017 г. е крайният срок за регистрация в юнската сесия на изпитите за езикови сертификати на Cambridge English Language Assessment в нашия изпитен център.

Учениците от II до IV клас се явяват на изпити за получаване на сертификати по английски език за нива - Starters, Movers и Flyers. Подготовката ще се проведе от 5 до 27 юни, в рамките на English Summer School, като за учениците от III и IV клас е предвиден и езиков лагер в к.к. "Албена" от 12 до 16 юни. Изпитът “Cambridge Young Learners” ще се проведе на 28 юни в училище "Малкият принц". За повече информация - Анелия Чакърова, тел. 0885540011 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ученици от V до VII клас също ще демонстрират знания и умения по английски език, като се явят на изпитите KET, PET и FCE for Schools, като писмената част от изпитите ще се проведе на 10 юни. За допълнителна информация и въпроси, можете да се обръщате към Ани Иванова на тел. 0885 791439 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Изпитите Cambridge English Language Assessment тестват четирите езикови умения - четене, слушане, писане и говорене, като сертификатът, който се получава, дава общия резултат и отразява резултатите за всеки компонент по отделно. Явявайки се на тези изпити, учениците получават ясна и независима оценка на езиковите си знания и умения, получени в училище, и могат лесно да проследят напредъка си през годините. Не по-малко важен е и опитът, който натрупват, както и възможността редовно да допълват личното си портфолио с международно признат езиков сертификат.

За първокласниците предлагаме сертифициране на комуникативните умения чрез изпитите по говорим английски (Graded Exams in Spoken Language - GESE), които се провеждат от англоговорящи преподаватели към Trinity College, London. Крайният срок за записване е 6 април 2017 г., а датата на провеждане на изпита ще бъде между 1 и 10 юни. За допълнителна информация и въпроси по формата на изпита, можете да се обръщате към координатора на изпитния център към Trinity College, Росица Русева, тел: 0884 468 741, между 12:30 и 15:00 часа или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За последните 15 години над 350 деца на възраст до 10 години са получили своя езиков сертификат за владеене на английски език на нива Starters, Movers и Flyers, като процентът на отлично представилите се е между 85% и 90%. Над 250 са учениците в прогимназиален етап, получили сертификати за нива А2+, В1 и В2, като над 60% от тях вземат изпитите си с отличие.

Езикови сертификати в училище “Малкият принц” - 5.0 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога