bgzh-CNendekkrutrukuz

Ден на Земята

25Апр2017

Ден на Земята

 3285  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Ден на Земята - Частно училище "Малкият принц"

За поредна година Частна детска градина и училище “Малкият принц” се включват в Световния ден на Земята

Инициативата се организира всяка година от представителите на Екокомитета към детска градина и училище “Малкият принц”. Акцията по събиране на хартия бе повече от успешна, с предадени 360 килограма, чрез което спасихме цели 6 дървета! Капачките за рециклиране в пролетното екоиздание преминаха 40 килограма! Училищната градинка се разкраси благодарение на децата с прекрасни багри от новозасадените растения. По-големите ученици с готовност помагаха на малките, като им разказваха за растенията и за начина им на отглеждане.

Мили приятели, благодарим Ви, че за поредна година помогнахме на природата и направихме заедно нашето училище още по-пъстро!

Ден на Земята - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога