Със заповед на Кмета на Община Варна учебните занятия се преустановяват от утре, 22 януари (вторник) до 29 януари (вторник) - включително. Детската градина ще работи с непроменено работно време.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

English summer camp 2017

15Юни2017
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
English summer camp 2017 - Частно езиково училище "Малкият принц"

Еnglish summer camp = Learning + Fun

Това е традиционната формула на успеха, която за поредна година събра в к.к. Албена учениците, подготвящи се за езиковите нива Movers и Flyers. Едноседмичната интензивна учебна подготовка за изпитите към Cambridgе University включва разнообразни упражнения и тестове от трите образователни модула: “Reading and Writing”, “Listening” и “Speaking”. Децата усъвършенстват своите умения за четене с разбиране, граматика, слушане с разбиране, говорене и съставяне на разказ по картини. Награда за системната езикова подготовка и творческа активност са веселите игри и незабравими приключения. Много слънчеви емоции и лятно настроение подариха на децата водните забавления в басейна и атракционите в аква- и луна-парка, игрите на футбол и плажен волейбол, разходките сред прохладните паркови алеи.

English Summer Camp импулсира всички ученици за високи постижения по английски език, с вкус на сладолед и полъх от лятната ваканция.
Подготовката за изпита Cambridge Young Learners продължава и следващата седмица, в училище “Малкият принц”, за всички езикови нива - Starters, Movers, Flyers.

English summer camp 2017 - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Подобни събития