bgzh-CNendekkrutrukuz

English summer camp 2017

15Юни2017
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
English summer camp 2017 - Частно езиково училище "Малкият принц"

Еnglish summer camp = Learning + Fun

Това е традиционната формула на успеха, която за поредна година събра в к.к. Албена учениците, подготвящи се за езиковите нива Movers и Flyers. Едноседмичната интензивна учебна подготовка за изпитите към Cambridgе University включва разнообразни упражнения и тестове от трите образователни модула: “Reading and Writing”, “Listening” и “Speaking”. Децата усъвършенстват своите умения за четене с разбиране, граматика, слушане с разбиране, говорене и съставяне на разказ по картини. Награда за системната езикова подготовка и творческа активност са веселите игри и незабравими приключения. Много слънчеви емоции и лятно настроение подариха на децата водните забавления в басейна и атракционите в аква- и луна-парка, игрите на футбол и плажен волейбол, разходките сред прохладните паркови алеи.

English Summer Camp импулсира всички ученици за високи постижения по английски език, с вкус на сладолед и полъх от лятната ваканция.
Подготовката за изпита Cambridge Young Learners продължава и следващата седмица, в училище “Малкият принц”, за всички езикови нива - Starters, Movers, Flyers.

English summer camp 2017 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога