bgzh-CNendekkrutrukuz

Пореден успех за екипа на училище "Малкият принц"

3.8333333333333 1 1 1 1 1 Рейтинг 3.83 (6 гласа)
Пореден успех за екипа - Частно езиково училище "Малкият принц"

В последната учебна седмица получихме поздравителен адрес от Министерството на образованието и науката по повод резултатите от Националното външно оценяване в IV клас.

Благодарим на Министерството на образованието и науката за високата оценка на професионализма и постиженията на екипа вдъхновени учители от училище “Малкият принц”. Щастливи сме, че вече 25 години привличаме съмишленици - учители, родители, ученици, споделящи единна визия за иновативна образователна политика, издигаща знанието като най-висша ценност. Горди сме да споделим и поредното признание за училище “Малкият принц” - присъждане на статут “Иновативно училище” с две педагогически технологии за личностно израстване на младите хора и иновативни методи за ефективно учене с национален старт от учебната 2017-2018 година.

Пореден успех за екипа на училище "Малкият принц" - 3.8 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога