bgzh-CNendekkrutrukuz

Изпит по френски език DELF

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Изпит по френски език DELF - Частно езиково училище "Малкият принц"

Ученици от прогимназията се подготвят за първия си сертификат по френски език DELF Scolaire et Junior

Естествено продължение на обучението по чужди езици в училище “Малкият принц” е придобиването на международен езиков сертификат. Всяка година най-смелите фракофони се явяват на чуждоезиков изпит във Франкофонски център - Варна. Издадените от Министерството на образованието дипломи са ценна част в ученическото портфолио, а свободата на говориш на езика на Екзюпери те прави гражданин на света.

В часовете по специализирана подготовка по формата на изпита, тази година ни подадоха ръка двете доброволки, които работят във Франкофонски център - Варна. Мари - Габриел и Морган проведоха няколко занятия с учениците като им помогнаха в подготовката на трите части от устния изпит. Г-жа Милена Ангелова - Директор на центъра даде ценни съвети на децата за деня на изпита и ги поздрави за уменията им да се изразяват на френски език. Успех и на самия изпит, скъпи франкофони!

Изпит по френски език DELF - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога