Със заповед на Кмета на Община Варна учебните занятия се преустановяват от утре, 22 януари (вторник) до 29 януари (вторник) - включително. Детската градина ще работи с непроменено работно време.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Сървайвър приключения

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Сървайвър приключения - Частно езиково училище "Малкият принц"

Сървайвър седмицата на Лятно училище “Малкият принц“ премина с много емоции, предизвикателства и нови приключения.

В понеделник, картинг пистата зареди с адреналин малките състезатели.
Във вторник децата прекараха незабравим ден в парк Хепиленд. С екстремни атракции и щури приключения, те се забавляваха от сърце. Плаваха с лодка през Мексиканската джунгла, храниха екзотични рибки и намериха пиратско съкровище. Участваха в интересни игри в парка, танцуваха, пяха и спечелиха куп подаръци.

В сряда еко-пътеката на Аладжа манастир разкри пред сървайвърите красотата и очарованието на гората. Децата се запознаха с туристическата маркировка, видовете растения и животни, обитаващи защитената зона. Научиха се, че от сурова коприва се прави чудна салата и че за да запалиш огън, не е нужен кибрит. Откриха сами десерта си, грижливо скрит в гората и заедно приготвиха ароматно барбекю.

В четвъртък децата бяха на гости при пожарникарите. Огнеборците им показаха противопожарната техника и машини и им напомниха за опасностите на открития огън.

Горещия петъчен ден децата прекараха в залата на Спортен клуб “Чудните скали”. Инструкторите им показаха различни техники на катерене и безопасно спускане. Със спортен хъс всички сървайвъри успяха да достигнат до върха на стеноте, а други се учеха да ходят по въже. След екстремните препятствия, децата заслужено отдъхваха в прохладните класни стаи, с книжка в ръка, интересни логически игри и занимания по английски език.

Очакваме Ви за още нови емоции, малки приключенци, в “Морската седмица!”.

Сървайвър приключения - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Подобни събития