Предстоящи събития

 • 30 Ное 2020
  Виртуално представяне на Частна профилирана гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери" от 18:00ч. до 19:00ч.

 • 12 Дек 2020
  Общински кръг на олимпиадата по математика - VIII - XII клас Цял ден

 • 12 Дек 2020
  Общински кръг на олимпиадата по математика - IV-VII клас Цял ден

 • 30 Ное - 13 Дек
 • 16 Дек - 23 Ян
 • 13 Фев - 25 Фев
 • 25 Фев - 26 Фев
 • Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • Франкофония
 • icon Видео архивГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

Вижте още


Вижте още съвети от психолога

Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Летен лагер Рибарица 2017

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Летен лагер Рибарица 2017 - Частно езиково училище "Малкият принц"

Слънчеви емоции, прохладни вечери, чист планински въздух, много приключения и адреналин съпътстваха Летен спортен лагер 2017 - Рибарица.

Природата на Стара планина отвори своите обятия за учениците I - IV клас на училище “Малкият принц”, готови да посрещнат спортните и екстремни предизвикателства на летния лагер. Шест дни малките смелчаци изпитваха своите воля и характер по време на конна езда, стрелба с лък, стена за катерене, въжен атракцион в клоните на дърветата, двупосочен въжен тролей, походи и преходи.

Адреналинът се покачваше при джип сафарито до хижа Вежен, бивакуването в палатки, посещението на пещерите Съева дупка и Проходна. Не липсваха и културно-познавателни дейности: посещение на Плевенската панорама и Историческия музей в гр.Тетевен, поход до лобното място на Георги Бенковски и видео-лекцията за Природния парк “Централен Балкан”. Разбира се, имаше и разпускане със спортните игри по футбол, волейбол, баскетбол, бадминтон, тенис на маса, и забавните игри в басейна. Намерихме време и за импровизирано барбекю, като проверихме готварските и грил-уменията си и научихме как се пали огън на открито, без кибрит. А вечерите традиционно бяха резервирани за забавления с приятели - маскен бал, конкурс за най-щура прическа и грим, пижамено и лимбо парти, състезание със спални чували. Най-очакваната вечер бе “Шоуто на талантите”, която разкри неподозирани вокални, танцови, спортни и артистични способности.

Спомените и емоциите от Летния спортен лагер намериха място в специалната “лагерна” книга, която събира впечатленията през годините. Поздравления за ентусиазма, спортния дух и дързостта на всички приключенци, които преминаха през “кръщенето” на планината. С благодарност към родителите, които споделят позитивните емоции на децата и подкрепят самостоятелността им.
До нови срещи, приятели на приключенията!

Posted by Малкият принц on Monday, 3 July 2017
Летен лагер Рибарица 2017 - 5.0 out of 5 based on 6 votes

Подобни събития