bgzh-CNenrutruk

Сървайвър предизвикателства и приключения

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Сървайвър предизвикателства и приключения - Частно езиково училище "Малкият принц"

С вълнуващи преживявания, любопитни факти и незабравими впечатления беше изпълнена поредната седмица от Лятно училище “Малкият принц”.

Децата стартираха с висока скорост на картинг пистата, където показаха шофьорско майсторство, както на правите отсечки, така и на завоите. Посещението на парк-музея “Владислав Варненчик” разкри пред всички интересни факти, свързани с паметната битка край Варна. Научиха исторически подробности от живота на рицарите и бяха посветени в рицарско звание. Малките приключенци проявиха смелост, ловкост и сила при гостуването си в спортен клуб по скало катерене. Забавляваха се до насита на занимателните атракциони в Хепиленд. Силният дъжд през последния ден не помрачи веселото настроение на малчуганите, които се включиха в разнообразни игри на закрито като “Нещотърсачи”, “Капитан”, “Подаръци” и “Музикални изненади”.

Очакваме ви и през последната седмица от Лятно училище “Малкият принц” 2017, чиято програма включва най-предпочитаните от децата през изминалите два месеца места, дейности и атракции.

Сървайвър предизвикателства и приключения - 5.0 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога