bgzh-CNendekkrutrukuz

Учим с учебници, написани от нашите учители!

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (13 гласа)
Учим с учебници, написани от нашите учители! - Частно езиково училище "Малкият принц"

Учителите от Частно езиково училище "Малкият принц" - Веселина Дамаскова, Иваничка Димитрова и Живка Марина са сред авторите на учебниците по математика и околен свят.

Време с много положителни емоции е разгръщането на страниците на учебниците от първокласници и второкласници, редом с ръцете на авторите. Децата са щастливи и мотивирани с новите комплекти, защото колегите предлагат креативна концепция за диференцирано учене по нива, според темпото и индивидуалните особености на всяко дете. Новата концепция за ефективно обучение бе предпочетена от много общински и над 90% от частните училища в страната. И родителите оценяват по достойнство учителите-творци на иновативно училище "Малкият принц".

Учим с учебници, написани от нашите учители! - Частно езиково училище "Малкият принц"

Професионализмът на авторите, иновативните подходи за въвеждане на учебна информация, проектна работа и мотивация, съвременните стандарти за образование и компетентности, извеждат познавателните стратегии и нови технологии като принципни различия, променящи качеството на учебния процес.

Учим с учебници, написани от нашите учители! - Частно езиково училище "Малкият принц"

В пълен синхрон с мисълта на Екзюпери " Различието не ограбва, а обогатява", учителите-новатори предлагат интерпретации и упражнения с различна степен на сложност, водеща до удовлетворение и желание за учене от всяко дете.

Вдъхновението, креативността и новите идеи на колегите мотивират за успехи и учениците, и екипа.

Учим с учебници, написани от нашите учители! - 5.0 out of 5 based on 13 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога