bgzh-CNendekkrutrukuz

д-р Мел Гил гост лектор в "Малкият принц"

0 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 гласа)
Един от най-успешните професионални мотиватори по света и един от десетте най-иновативни психолози д-р Мел Гил ще ни гостува на 22.10.2012г.

Философ, писател, психиатър - Д-р Мел Гил е един от водещите експерти по личностно развитие, ментор на множество говорители и предприемачи, имиджмейкъри и бизнесмени и по целия свят. Той е и бизнес консултант{socialbuttons} , специалист по корпоративни стратегии и съветник на висши служители от 500-те компании, включени в списъка на списание „Форчън”. Опитът му в обученията, преподаването и консултирането, както на корпоративно, така и на личностно ниво се простира от Хонг Конг до Сиатъл, от Чикаго до Канада, Сингапур и Австралия. Фондация „Наполеон Хил” го кани на своя световен конгрес при учредяването й като един от най-добрите 17 лектори в света. Той е изнесъл вдъхновяващи и мотивиращи семинари пред повече от 5 милиона души в над 70 страни през последните 30 години както лично, така и чрез своята ежедневна тричасова радиопрограма „Нездравият разум” в продължение на 7 години.

На 22.10.2012г. ще имаме удоволствието да видим на живо този световно признат Майстор Обучител и Майстор Мотиватор, признаващ и ползващ сугестопедичната методика на д-р Лозанов.
Да се докоснем до енергията, харизмата, до излъчването му.

Автора на световните бестселъри „Мета Тайната” и „Нездравия Разум” определено е човекът, който може да отключи извора на силата в сърцата на всеки от нас.

Програмата на д-р Мел Гил в частно училище и детска градина "Малкият принц" и гимназия "Антоан дьо Сент - Екзюпери"


от 09.15ч. до 10.00ч.: Посещение в детска градина "Малкият принц"
от 10.30ч. до 12.50ч.: Посещение на уроци в училище
от 13.30ч. до 15.30ч.: Среща с гимназисти и учители "Мотивация за успех" - „Разкриване на потенциални заложби и способности“

от 16.00ч. до 19.00ч.: Лекция пред ученици, учители, родители и гости.

от 15.30ч.: Регистрация във фоаето на централния вход на Панетариума
от 16.00ч. до 19.00ч.:Представяне на темите: „Как се създават личности на успеха”, „Мотивация на личноста за бизнес в новите реалности”.

За ученици, студенти и преподаватели: 10 лв.
За родители и гости: 30 лв.

 • „Създаваме личности на успеха – заедно“ /интерпретация на нашия слоган/
 • Лесни начини за създаване на силни и дълготрайни впечатления;
 • Как да общуваме помежду си;
 • Какво е харизма и как я постигаме;
 • Как да разберем начина, по който хората мислят и общуват;
 • Как убежденията ни оказват влияние върху живота ни;
 • Пет силни групи положителни твърдения, които ще пре-програмират подсъзнанието ни към по-добро общуване.
 • Последни събития
 • Иновативно училище
 • Академия за родители
 • Английски език
 • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога