bgzh-CNendekkrutrukuz

Лятно училище 2018

19Юни2018
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Лятно училище 2018

С много смях, в творчески игри и незабравими приключения премина първата седмица от Лятно училище “Малкият принц” 2018.

В ролята на любимите си герои Пипи, Томи и Аника децата се превърнаха в “Нещотърсачи” и тръгнаха “на лов” за интересни факти и изследователски приключения.

Потопиха се във вкусния захарен свят на фабриката за ръчно правене на бонбони и близалки “Lol&Pop”.

Самостоятелно изработиха и оцветиха фигурки от тесто в експерименталната работилница “От нищо - Нещо”.

Откриха своя музикален талант в Rock School, където като истински професионалисти импровизираха на китара и барабани, включиха се в танцови игри и забавни караоке изяви.

Седмицата на Нещотърсачите завърши с весело барбекю парти с бъги разходка и игри на открито в Еко селище с. Доброглед.

Втората седмица от Лятно училище “Малкият принц” 2018 - “Сървайвър приключения”, стартира в местността Аладжа манастир, която посрещна смелите сървайвари с приключенски игри.

За да “оцелеят” малките сървайвъри се ориентираха в маркирани и немаркирани участъци, разпъваха палатка, приготвяха храна на открито и пренасяха вода с подръчни природни материали.

От приключенията в гората децата се пренесоха в света на високите скорости и разбраха, че разумното и внимателно поведение е ключът здравето и безопасността на хората.

В края на седмицата всички сървайвъри участваха в Happy Land парти, в което редуваха забавленията с различни атракционни и веселите игри.

Очакват ни незабравими преживявания и слънчево настроение и в следващата седмица от Лятно училище “Малкият принц” 2018, която ще бъде посветена на морските приключения.

Лятно училище 2018 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога