bgzh-CNendekkrutrukuz

До нови срещи през Лято 2019

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
До нови срещи през Лято 2019 - Частно училище "Малкият принц"

В спомен за най-любимите занимания през последните два месеца неусетно измина финалната седмица от Лятно училище “Малкият принц” 2018.

Детският кът на Морската градина отново разкри пред всички вълшебния свят на забавленията и веселите атракции. За сполучливото съчетание между вълнуващите емоции от отборните игри на открито и вкусните лакомства напомни пикникът с барбекю. Обичано предизвикателство за малките смелчаци бяха заниманията по спортно катерене. Приключенското парти предложи на децата възможност да се раздвижат и изпитат своите ловкост, интелект и чувство за хумор. Финалната седмицата завърши с романтична разходка с лодка по река Камчия и весели игри на морския плаж.
До нови срещи в Лятно училище “Малкият принц” 2019 година!

До нови срещи през Лято 2019 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога