Със заповед на Кмета на Община Варна учебните занятия се преустановяват от утре, 22 януари (вторник) до 29 януари (вторник) - включително. Детската градина ще работи с непроменено работно време.

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония
  • icon Видео архив
Видео Канал Малкият принц в YouTube
След нас:

Открити уроци в I клас

21Ное2018
3.75 1 1 1 1 1 Рейтинг 3.75 (4 гласа)
ткрити уроци - Частно училище "Малкият принц"

По традиция първокласниците изненадаха своите родителите с първите си открити уроци за Деня на християнското семейство.

В забавно приключение с домашното на "Румен от Шумен" и неговото семейство - “Шумникови”, се впуснаха учениците от I А клас. С радост, усмивки и нескрито вълнение, заедно - деца и родители се справиха с всички интересни и забавни предизвикателства, игри и задачи, подготвени от г-жа “Умникова”.

Учениците от I Б клас сътвориха разказ за Райна и Емо, които заедно със своето семейство празнуват на трапезата. Децата решаваха езикови и математически задачи под формата на игри и забавления, за да разберат имената на героите и тяхната възраст. В края на урока, децата поздравиха своите семейства за празника с песен, живи букви и собственоръчно написана картичка.

“Обичам своето семейство!” и "Да се подкрепяме" - бяха посланията, с които децата се обърнаха към своите семейства и доказаха, че обич, уважение и подкрепа са водещите ценности в голямото семейството на училище "Малкият принц".

Открити уроци в I клас - 3.8 out of 5 based on 4 votes

Подобни събития