bgzh-CNenrutruk

Коледен спектакъл "Лешникотрошачката"

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (4 гласа)
Коледен спектакъл - Частно училище "Малкият принц"

В навечерието на Рождество Христово, учениците от начален етап на Частно езиково училище “Малкият принц” представиха коледния спектакъл “Лешникотрошачката” по едноименната приказка на Хофман и музиката на Чайковски.

С емоция, настроение и вдъхновение, малките артисти се забавляваха, разказвайки вълнуващата история за добротата и вълшебната сила на любовта. По авторско либрето, изцяло на английски език, 130 деца показаха артистичност и класа, изпълнявайки песни и танци на класическа музика.

Послания за весела Коледа и щастлива нова година прозвучаха на испански, китайски, руски и немски език. Изпълнени с трепетно очакване и радостни емоции, с надежда за сбъдване на най-смелите мечти и чудеса, децата посрещнаха Дядо Коледа с български коледни песни.

Добрият старец отправи пожелание към талантливите деца, техните родители и учители да са все така далновидни, креативни и иновативни, да бъдат здрави и да вярват в чудеса!

Светли Рождественски празници!
Вдъхновена, творческа и успешна новата 2019 година!

Коледен спектакъл "Лешникотрошачката" - 5.0 out of 5 based on 4 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога