bgzh-CNendekkrutrukuz

Благотворителни коледни базари

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Благотворителни коледни базари - Частно училище "Малкият принц"

Благотворителните базари, съпътстващи традиционните Коледни спектакли на Частно езиково училище и детска градина “Малкият принц” и Гимназия “Екзюпери”, тази година бяха инициирани в помощ на седеммесечната Вики от Враца

Доброволци от прогимназиалните и гимназиални класове се включиха активно по време на благотворителната кампания. Коледният дух бе обхванал всички - деца, ученици, родители, учители, които се включиха и като участници с ръчно изработени коледни декорации и вкусотийки, и като дарители. Благодарение на щедростта и безусловното желание за помощ, заедно успяхме да съберем сумата от 3,000 лв, които бяха преведени за специализирана медицинска техника, подпомагаща оздравяването на малката Вики!
Благодарим Ви, скъпи приятели, че и тази година отворихте Вашите сърца за доброто, споделената емоция и топлината на жеста!

Благотворителни коледни базари - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога