bgzh-CNendekkrutrukuz

Виртуално обучение през грипната ваканция

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Виртуално обучение - Частно училище "Малкият принц"

Виртуалното обучение не нарушава учебния процес, въпреки обявената грипна епидемия от 22 януари до 5 февруари (вторник) - включително.

В уюта на домашната среда учениците работят върху персоналните задания от всеки учител в Google Classroom. Богатата база от дигитални ресурси на училище “Малкият принц” дава възможност на всеки ученик да продължи работата си по учебни предмети, споделени документи и проекти.

Уважаеми родители,
Поради грипната обстановка, отменяме всички обявени родителски срещи. Нови дати ще бъдат насрочени в първия учебен ден. Няма да се провеждат и школи през обявения по-горе период. Националната олимпиада за IV клас “Знам и мога” е отменена. Очакваме нова дата за провеждане.

Виртуално обучение през грипната ваканция - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога