bgzh-CNendekkrutrukuz

Резултати от Европейско кенгуру 2019

3.6666666666667 1 1 1 1 1 Рейтинг 3.67 (6 гласа)
Резултати от Европейско кенгуру 2019 - Частно училище "Малкият принц"

Щастливи сме да обявим резултатите на учениците от Частно езиково училище “Малкият принц” в областния кръг на Националното математическо състезание “Европейско кенгуру”!

На 23 март, събота, в училище “Малкият принц” се явиха 60 ученици от I до VII клас. Развълнувани, но концентрирани и готови за математическите предизвикателства, децата с нетърпение очакваха да покажат логика, креативност и аналитично мислене.

Двадесет и шест задачи не изплашиха най-добрите математици, които успешно ги решиха далеч преди изтичане на състезателното време.

Поздравяваме Любо Велинов от III клас, който е сигурен финалист на Националния кръг на математическото състезание “Европейско кенгуру”, с максимален резултат от 100 точки!

Благодарим на всички ученици за достойното представяне и аплодираме състезателите, успели да разгърнат математическия си потенциал и да покажат отлични резултати. Списък на участниците и техните резултати можете да видите тук

Резултати

Резултати от Европейско кенгуру 2019 - 3.7 out of 5 based on 6 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • Франкофония



Граници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога