bgzh-CNendekkrutrukuz

Пролетен лагер 2019

08Апр2019
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Пролетен лагер 2019 - Частно училище "Малкият принц"

Вълнуващи емоции и приключения, пътешествия и опознаване на българската история, бит и култура, спортни игри и забавления по време на пролетната ваканция за учениците от “Малкият принц”.

Още на първия ден от пролетния лагер, учениците от училище “Малкият принц" и IT Гимназия ,,Екзюпери" покориха връх Шипка и посетиха паметника на свободата. Разгледаха прекрасната Шипченска църква и Тракийската гробница “Голямата косматка" и внимателно изслушаха историята за храма и научиха за величието на тракийските царе, бита и ритуалите на древните траки.

Посещението на възрожденските градове - Карлово, Сопот и Калофер, родни места на едни от най-великите българи - Васил Левски, Иван Вазов и Христо Ботев, бе очаквано с нетърпение. С голям интерес учениците задаваха въпроси и се вслушваха в думите на екскурзовода, който им сподели любопитни и малко известни факти от българската история.

По време на пешеходния обзорен тур из архитектурно-историческия резерват “Стария Пловдив” учениците преоткриха красотите на един от най-древните градове в света. Разгледаха богато украсените старинните къщи на българските възрожденци и се любуваха на невероятната гледка от тепетата.

Следобедните часове от лагера бяха запазени за динамични спортни игри, танцови занимания, плуване и водни забавления, а вечерите - за тематични партита. До нови срещи в Летния спортен лагер!

Пролетен лагер 2019 - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Още по темата

  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога