bgzh-CNenrutruk

Европейски ден на езиците

17Сеп2019
5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Европейски ден на езиците - Частно училище "Малкият принц"

Частно езиково училище отбеляза традиционно Европейския ден на езиците с много предизвикателства и отличия

В края на месец септември ученици и учители с трепет очакват едно от най-пъстрите събития в календара - Европейския ден на езиците. На този празник се отдава почит на всички езици, които отварят врати към света и правят общуването по-лесно и приятно. Днес училищния двор бе огласен от звънките детски гласове, които нямаха търпение да се “състезават” и да докажат своите познания в езиковата област.

Четиринайсетте отбора на учениците от трети до седми клас премериха достойно сили в езикови предизвикателства, като не липсваха и спортни изненади. Кулминация на празника бе традиционното връчване на сертификати по английски език по нива Starters, Movers и Flayers към университета Cambridge. 50 деца от начален курс с гордост позираха за снимка с придобитите си сертификати, а още 18 ученика от прогимназия се окичиха с отлично покриване на нива KET, PET и FCE. Поздравления за всички тях и за техните учители - г-жа Анелия Чакърова и г-жа Ани Иванова!

С пожелания за нови покорени езикови върхове!

Европейски ден на езиците - 5.0 out of 5 based on 5 votes
  • Последни събития
  • Иновативно училище
  • Академия за родители
  • Английски език
  • ФранкофонияГраници

Границите, които поставяме, са уникални, като нас самите. Да поставиш точните граници е изключително важен елемент от всяка връзка, която си изградил или ще изградиш през живота си.

{socialbuttons} Вижте още

Академия

През учебната 2017/2018 година под егидата на „Академия за ефективно родителство“, се провеждаха ежеседмични срещи в група за подпомагане на процеса за ефективно родителско общуване.

{socialbuttons} Вижте още

Тренинг за родители

Общуването отваря и затваря врати, създава напрежение и конфликти, но може да доведе и до усещането за разбиране, споделеност, топлота и приемственост.

{socialbuttons} Вижте още


Вижте още съвети от психолога