• Школа "Фоточетене за деца"

  Иска ли Ви се да четете една книга или учебник само за определени минути и не въпреки, а именно поради това да запомняте повече и по-трайно?!

 • Школа "Мисловни карти"

  Питали ли сте се как да възприемате и да запомняте огромния поток от информация, който ежедневно, ежеминутно е около вас?

 • Пет техники за учене на текст

  Замисляли ли сте се как учите? Или това е нещо естествено? Съвсем не е така. Ученето не е просто „слушане” и „четене”. Вероятно ще се съгласите. Замисляли ли сте се защо забравяте?

 • Школа "Суперпамет"

  Случвало ли Ви се е да чувате реплики от типа ”Утре имам тест с 10 задачи, 20 подусловия, 30 дати. Нищо не помня !”. Ако е така, следва въпросът как да увеличим капацитета на паметта?

ŵȽ޹˾

Руски език за деца от първи до четвърти клас

Оценете
(3 гласа)

Петседмичен курс за натрупване на лексика и развитие на умения за свободно общуване на руски език.

Лесно, по нетрадиционен и забавен начин, без дори да разбереш, че учиш чужд език. Единственото, което е необходимо да знаете, е че сугестопедията е наука. Въпреки многото дидактични игри, вълшебството и хуморът, който съпътства всяко занятие обучението дава сериозна комуникативна подготовка - над 1800 лексикални единици, четене с разбиране, превод от и на руски език.

Курсът е петседмичен. Използват се оригиналните табла и буквар от Георги Лозанов. Неусетно, чрез игри, песни и забавни упражнения децата прочитат. А желанието им да правят това остава…за цял живот.

График и условия за провеждане:
Начало: при сформиране на група от 6 участника
Провеждат се от понеделник до петък в продължение на 5 седмици.
Запитване: Административен офис, Дворец на културата и спорта, вх.1, офис 301, тел.: +359 895 314 658 (Ваня Крамарска)

Прочетена 4013 пъти Последно променена в Петък, 09 Февруари 2018 12:52
Руски език за деца от първи до четвърти клас - 4.3 out of 5 based on 3 votes
Веселина Дамаскова

Казвам се Веселина Дамаскова. В училище „Малкият принц” ….точната дума не е работя или трудя, а творя, играя, забавлявам се и вдъхновявам като начален учител.

Вижте още

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.